Πώς θα κάνετε τα μαθήματα;

Αρχικά θα κάνετε κλικ στο μάθημα από αριστερά. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν τα περιεχόμενα κάθε του μαθήματος δεξιά. Τα περιεχόμενα χωρίζονται σε τρεις θεματικές ενότητες. Στην πρώτη ενότητα εμφανίζονται τα κείμενα. Τα κείμενα είναι ό βασικός οδηγός των μαθημάτων. Θα πρέπει με τη σειρά να κάνουμε κλικ στο κάθε θέμα και θα μας ανοίγει το κείμενο. Τα κείμενά μας ανοίγουν σε νέο παράθυρο και είναι σε μορφή PDF όπου μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο για να τα μελετήσετε αργότερα ή  ακόμα και να τα εκτυπώσετε. Παράλληλα, καθώς διαβάζεται τους οδηγούς μας, θα χρειαστείτε κάποια αρχεία. Τα αρχεία αυτά θα τα βρείτε στην δεύτερη θεματική ενότητα. Τέλος στην τρίτη θεματική ενότητα θα δείτε βίντεο με διαδικασίες που επεξηγούνται στα κείμενα. Στα βίντεο, στην κάτω δεξιά γωνία τους μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση καθώς και να μεγιστοποιήσετε την προβολή σε πλήρη οθόνη.

Γενικότερα, μπορείτε να διαβάζετε τους οδηγούς και παράλληλα να φτιάχνετε το δικό σας Web Site.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, εξειδικευμένος εκπαιδευτής είναι διαθέσιμος για ζωντανή συνομιλία στο αριστερό μέρος της οθόνης (Live Chat).

Επίσεις μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και να ζητήσετε πληροφορίες.

Joomla Template: from JoomlaShack